Ota mukaasi mukavat lämpimät vaatteet ja villasukat.

Salissa on patjat, tyynyt ja viltit.

Mitä ohjauksessa tapahtuu...

 Rentoutushetki aloitetaan kehon perusrentoutuksella, jossa keskitytään hengitykseen ja tietoiseen läsnäoloon. Koko keho huomioidaan päästä varpaisiin. Kehon rentouduttua siirrytään ohjauksessa lempeästi  alitajunnan puolelle.

 Mieli ja keho reagoi sanoihin. Parantavat sanat tyynnyttävät, rentouttavat, tasapainoittavat, rohkaisevat, innostavat, suojelevat. Rentoutusohjauksessa sanat ovat kuin siemeniä, jotka jäävät itämään alitajuntaan puhjetakseen sieltä hiljalleen versoamaan jotain sellaista mitä olet tarvinnut... rauhaa, levollisuutta, rohkeutta, innostuneisuutta, uusia näkökantoja... jotain sellaista mitä olet saattanut kaivata tullaksesi tasapainoiseksi aidoksi itseksesi.

 Kehon rentoutumisen kokemuksesta on monesti yllättävää hyötyä virkistymisenä ja kehon toimintojen tasapainottumisena. Saatat huomata, että arkielämässäsi sinun on helpompi rauhoittua ja tyynnyttää mielesi. Tärkeintä on että tiedostat sen että sinun kuuluisi kuunnella ja kohdella itseäsi lempeydellä.

Ohjauksessa, tai sen jälkeen, voi mieleesi nousta tunteita tai muita mieltä askarruttavia asioita. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyttä. Kaikki on täysin luottamuksellista, joten älä jää asioidesi kanssa yksin.

Ohjauksen jälkeen olisi hyvä, jos pystyisit oleilemaan rauhassa ”itsesi äärellä” ilman, että aktivoit itseäsi esim. kovalla fyysisellä rasituksella.

P.s. Usein rentoutumista pitää harjoitella, joten älä aseta itsellesi suorituspaineita.

Tervetuloa

Ihanan Kellarin RentoSaliin Ryhmärentoutus ohjaukseen